Boogert BV - CVS Engineering Kendrion Linnig Durr Technik LMF Koho
Boogert BV is als technische handelsonderneming reeds lange tijd actief in de industrie, petrochemie en voertuigbouw.

Onze kernactiviteit betreft het adviseren in en leveren en onderhouden van compressoren, vacuümpompen en schakelbare koppelingen. Hieronder treft u een overzicht van ons leveringsprogramma.


CVS Engineering GmbH

CVS Engineering GmbHVacuümpompen en compressoren voor industriële reinigingsvoertuigen, tank- en bulktransportwagens en railvoertuigen.

De keuze voor een vacuümpomp of compressor moet geen compromis zijn; het product moet perfect aansluiten op uw behoefte. CVS Engineering ontwikkelt haar producten specifiek voor de voertuigbouw. Hierbij staan hoge kwaliteit en uitstekende service hoog in het vaandel. Als vertegenwoordiger van CVS Engineering in de Benelux staat Boogert BV graag voor u klaar!

Lees meer

 


LINNIG - Kendrion Markdorf GmbH

LINNIG - Kendrion Markdorf GmbH‘We magnetise the world!’ Kendrion LINNIG ontwikkelt elektromagnetisch- en pneumatisch schakelbare koppelingen en radiaaldempers.

Als vertegenwoordiger van LINNIG is Boogert BV u graag van dienst met nieuwe ontwerpen en levering van onderdelen uit voorraad.

Lees meer

 


Dürr Technik GmbH

Dürr Technik GmbHOlievrije compressoren en vacuümpompen in een range van 25 tot 290 liter/min en 5 mbar vacuüm tot 10 bar druk.

De olievrije compressoren en vacuümpompen van Dürr Technik zijn geluidsarm, onderhoudsvrij, kennen zeer hoge standtijden en zijn geschikt voor een 24/7 gebruik. Als vertegenwoordiger van Dürr Technik adviseert Boogert BV u graag.

Lees meer

 


LMF GmbH

LMF GmbH‘Your high pressure solution!’ LMF produceert zuigercompressoren met drukken tot 700 bar en aandrijfvermogens tot 6000kW.

De compressoroplossingen van LMF zijn beschikbaar in horizontale, verticale en V-opstelling en zowel in 'manufacturer standard' variant als in maatwerk conform API 618-norm. Het wereldwijde gebruik van LMF-compressoren in complexe maritieme, industriële en petrochemische toepassingen bevestigt de zeer hoge Oostenrijkse kwaliteit. Als vertegenwoordiger van LMF staat Boogert BV graag voor u klaar!

Lees meer

 


Köhler & Hörter GmbH

Köhler & Hörter GmbHOlievrije zuigercompressoren in verticale opstelling voor het comprimeren van vrijwel alle gassen tot 250 bar met aandrijfvermogens tot 500 kW.

Köhler & Hörter GmbH (KOHO) levert maatwerk aan de olie-, gas-, en petrochemische industrie. Als vertegenwoordiger van Köhler & Hörter staat Boogert BV graag voor u klaar!

Lees meer

 


Service & onderdelen voor pompen en (gas) compressoren

Service & onderdelen Demag WITTIGNaast de levering van producten van onze partners heeft Technische handelsonderneming Boogert BV in de loop der jaren veel expertise ontwikkeld op het gebied van o.a. vacuümpompen en ATEX (biogas)compressoren en appendages.

Bij Boogert BV staat snelle service en levering hoog in het vaandel. Wij hebben een ruime voorraad spare parts en bieden desgewenst ondersteuning op locatie. Of het nu gaat om biogasinstallaties op rioolwaterzuiveringen of om grote vacuümpompen in de glasindustrie: bij Boogert BV bent u aan het juiste adres!

Service

Onderdelen

 

© 2015 - 2024 Boogert Technische Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel