Köhler & Hörter GmbH

Olievrije zuigercompressoren in verticale opstelling voor het comprimeren van vrijwel alle gassen tot 250 bar met aandrijfvermogens tot 500 kW. KoHo levert maatwerk aan de olie-, gas-, en petrochemische industrie. Als vertegenwoordiger van Köhler & Hörter GmbH staat Boogert BV graag voor u klaar!

 


Olievrije zuigercompressoren

KOHO ontwikkelt en produceert in Hagen (Duitsland) zeer hoogwaardige zuigercompressoren. De drooglopende cilinders van deze verticaal opgestelde compressoren maken een absoluut olievrij comprimeren van diverse gassen mogelijk. Met meer dan 60 jaar ervaring is het ontwerp en de productie van compressor packages aan KOHO veilig toevertrouwd.

De modulaire bouwwijze resulteert in een range van aandrijfvermogens van 5 tot 500kW, een aanzuigdruk tot 100bar en een uitgaande druk tot 250bar.

Lees meer

 


Bulkhead shafts

KOHO ontwikkelt en produceert gasdichte as-wand doorvoeringen. De SWD-serie wordt ingezet in de scheepsbouw en offshore sector en bij industriële toepassingen waarbij de motor en pomp of compressor zich niet in dezelfde ruimte bevinden. De KOHO SWD kan door het innovatieve ontwerp vermogen doorvoeren door gasdichte wanden. De grootschalige toepassing onder zware maritieme omstandigheden bevestigt de hoge kwaliteit van Köhler & Hörter. De SWD-serie wordt gebouwd onder keur van GL, DNV of Loyds register.

De range ligt in aandrijftoerentallen van 100 tot 4000 omw/min en een vermogen van 15 tot 4000kW met een maximaal draaimoment van 22000Nm.

Lees meer

 


 

 • KoHo TWD

  KoHo compressor systemen
  KoHo compressor systemen

  Köhler&Hörter GmbH hogedruk olievrije zuigercompressoren

  Köhler&Hörter GmbH ontwikkelt en produceert verticale, watergekoelde olievrije zuigercompressoren. Deze zeer hoogwaardige compressoren kunnen worden ingezet voor het…

 • KoHo SWD

  KoHo bulkhead shaft
  KoHo bulkhead shaft

  Köhler&Hörter GmbH gasdichte as-wand doorvoeren

  Köhler&Hörter GmbH ontwikkelt en produceert gas-dichte as doorvoering, waardoor grote vermogens middels een gasdichte overbrenging door wanden, brandwerende wanden en dekken…

© 2015 - 2024 Boogert Technische Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel