LINNIG - Kendrion Markdorf GmbH

‘We magnetise the world!’ Kendrion LINNIG ontwikkelt elektromagnetisch- en pneumatisch schakelbare koppelingen en radiaaldempers.

Als vertegenwoordiger van LINNIG is Boogert BV u graag van dienst met nieuwe ontwerpen en levering van onderdelen uit voorraad

Onderstaand vindt u een overzicht van de het leveringsprogramma van Kendrion LINNIG


Pneumatische schakelbare koppelingen

De LINNIG LP pneumatisch schakelbare koppelingen worden ingezet voor het in- en uitschakelen van pompen, compressoren en andere afnemers op speciale voertuigen. Door de lange levensduur en hoge betrouwbaarheid is de LP-koppeling bij veel voertuigbouwers eerste keus. Boogert BV levert koppelingen voorzien van een aangebouwde riemschijf of van een as tot draaimomenten van 2500Nm.

Lees meer

 


Elektromagnetisch schakelbare koppelingen

De LINNIG LA elektromagnetische schakelbare koppelingen worden wereldwijd door alle toonaangevende producenten toegepast voor het in- en uitschakelen van airconditioningcompressoren in bussen en touringcars. Door de lange ervaring met LA-koppelingen heeft Boogert BV inmiddels veel aandrijftechnische oplossingen geboden bij uiteenlopende toepassingen in met name de speciale voertuigbouw.

Lees meer

 


Ventilatoraandrijvingen

De LINNIG LA1.2 ventilatorkoppelingen worden ingezet in bussen, touringcars, stroomgeneratoren en andere toepassingen waarbij veel van het motorkoelingssysteem wordt geëist. Door de zeer innovatieve uitvoering in 2- en 3-speedkoppelingen kan het toerental van de ventilator worden aangepast aan de behoefte van de koelcapaciteit. Hierdoor wordt veel energie bespaard en wordt het geluidsniveau omlaag gebracht. Zodoende is de aanpassing aan bestaande gensets vaak in korte tijd terugverdiend. LINNIG ontwikkelt tevens complete koelsystemen en benodigde componenten.

Lees meer

 


Snelheidsregelaars voor brandwerende schuifdeuren

LINNIG heeft met de SB-serie radiaaldempers een mooie oplossing ontwikkeld voor het openen en gecontroleerd sluiten van brandwerende schuifdeuren. Door het wervelstroomsysteem van SB-radiaaldempers is de sluitsnelheid van een deur traploos instelbaar en constant. De SB-serie is ontwikkeld naar de hoge Duitse voorschriften op het gebied van brandvertragende installaties en heeft zijn betrouwbaarheid reeds in praktijk bewezen.

Lees meer

 


Aandrijfcomponenten

Om een totaaloplossing te kunnen bieden heeft LINNIG een groot aantal spanrollen, looprollen en toebehoren voor riemaandrijvingen in het programma opgenomen. Door blijvende innovatie is LINNIG in staat steeds nieuwe en passende oplossingen te presenteren. Voorbeeld hiervan zijn LINNIG trillingsdempers op basis van afstotende permanente magneten. Deze trillingsdempers dragen vooral in motoren volgens de laatste EURO-norm bij aan de levensduur van componenten en het comfort van voertuigen.

 


 

© 2015 - 2024 Boogert Technische Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel