LMF GmbH

‘Your high pressure solution!’ LMF produceert zuigercompressoren met drukken tot 700 bar en aandrijfvermogens tot 6000kW.

De compressoroplossingen van LMF zijn beschikbaar in horizontale, verticale en V-opstelling en zowel in 'manufacturer standard' variant als in maatwerk conform API 618-norm. Het wereldwijde gebruik van LMF-compressoren in complexe maritieme, industriële en petrochemische toepassingen bevestigt de zeer hoge Oostenrijkse kwaliteit. Als vertegenwoordiger van LMF staat Boogert BV graag voor u klaar!

Onderstaand vindt u een overzicht van de het leveringsprogramma van LMF.


Mobiele compressorsystemen

Binnen de unit mobiele compressorsystemen wordt de verkoop en engineering van mobiele compressoren uitgevoerd. Reeds honderden LMF compound machines zijn toegepast en continue in bedrijf aan boord van schepen voor olie- en gas-exploratie. De geleverde perslucht wordt gebruikt bij het opsporen van olie- en gasvoorraden onder de zeebodem.

Onderdeel zijn de Turnkey Pipeline Evacuation Units. Deze units worden volledig gebouwd op een vrachtwagenchassis en ingezet voor het verpompen van grote in onderhoud zijnde gasleidingen naar operationele gasleidingen. Ze zorgen voor een enorme beperking in de uitstoot van methaan in onze atmosfeer en voor een besparing in de portemonnee.

Lees meer

 


Industriële compressorsystemen

Binnen de unit ICS ontwikkelt en produceert LMF zuigercompressoren en complete compressor packages voor de petrochemie - de olie- en gasproductie en -industrie. Met uitzondering van pure zuurstof comprimeert LMF alle bestaande gassen. LMF biedt oplossingen met compressoren in verticale, horizontale of V-opstelling, in water- of luchtgekoelde uitvoering en met olievrije of gesmeerde cilinders. Alle producten zijn maatwerk en bewijzen reeds decennia lang de zeer hoge Oostenrijkse kwaliteit.

Levebaar met een aandrijfvermogen tot 6000kW en met drukken tot 700barg.

Lees meer

 


API 618 compressorsystemen

Binnen de unit API 618 wordt de verkoop en engineering van procesgascompressoren conform API 618-norm uitgevoerd. Door jarenlange ervaring is een hoge mate van kennis ontstaan welke wordt ingezet bij de ontwikkeling van de API compressor packages. De procesgascompressoren worden vooral toegepast in de olie- en gassector en in complexe petrochemische plants.

Leverbaar met een aandrijfvermogen tot 6000kW en met drukken tot 700barg.

Lees meer

 


 

 • LMF Industriële compressorsystemen
  LMF Industriële compressorsystemen

  LMF Industriële compressorsystemen

  Binnen de unit ICS ontwikkelt en produceert LMF zuigercompressoren en complete compressor packages voor de petrochemie - de olie- en gasproductie en -industrie. Met uitzondering van pure…

 • LMF Mobiele compressorsystemen
  LMF Mobiele compressorsystemen

  LMF - Mobiele compressorsystemen

  Binnen de unit mobiele compressorsystemen wordt de verkoop en engineering van mobiele compressoren uitgevoerd. Reeds honderden LMF compound machines zijn toegepast en continue in bedrijf aan boord…

 • LMF API 618 compressorsystemen
  LMF API 618 compressorsystemen

  LMF API 618 compressorsystemen

  Binnen de unit API 618 wordt de verkoop en engineering van procesgascompressoren conform API 618-norm uitgevoerd. Door jarenlange ervaring is een hoge mate van kennis ontstaan welke wordt ingezet…

© 2015 - 2024 Boogert Technische Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel