CVS Engineering GmbH

Vacuümpompen en compressoren voor industriële reinigingsvoertuigen, tank- en bulktransportwagens en railvoertuigen.

De keuze voor een vacuümpomp of compressor moet geen compromis zijn; deze moet perfect aansluiten op uw behoefte. CVS Engineering ontwikkelt haar producten specifiek voor de voertuigbouw. Hierbij staan hoge kwaliteit en uitstekende service hoog in het vaandel. Als vertegenwoordiger van CVS Engineering in de Benelux staat Boogert BV graag voor u klaar!

Onderstaand vindt u een overzicht van de CVS engineering modellen.

Download brochures

Bezoek website CVS Engineering GmbH

 


VacuStar WR - Vloeistofring vacuümpomp-compressor

De VacuStar WR bewijst zijn kwaliteit bij talloze industriële en gemeentelijke reinigingsprofessionals. Het slimme ontwerp zorgt voor een compacte bouwwijze. Door het gebruikt van een hoogwaardige aluminiumlegering is de pomp licht in gewicht, wat gunstig is voor het laadvermogen en brandstofverbruik van de vrachtwagen.

De VacuStar WR is leverbaar in drie varianten in zowel links- als rechtsdraaiende uitvoering en met een capaciteit tot 4065 m3/h.

Lees meer

 


VacuStar W - Watergekoelde schottenvacuümpomp-compressor

De VacuStar W bewijst zijn kwaliteit bij talloze industriële en gemeentelijke reinigingsprofessionals. Voortdurende ontwikkeling van de VacuStar W heeft gezorgd voor een robuuste en bedrijfszekere pomp. De geïntegreerde beluchting in de behuizing maakt het mogelijk om non-stop en op maximaal vacuüm te werken zonder dat de temperaturen te hoog oplopen.

De VacuStar W is leverbaar in drie varianten in zowel links- als rechtsdraaiende uitvoering en met een capaciteit tot 1600 m3/h.

Lees meer

 


VacuStar L400 - Luchtgekoelde schottenvacuümpomp-compressor

De VacuStar L400 bewijst zijn kwaliteit bij talloze industriële en gemeentelijke reinigingsprofessionals. Ingezet als compressor op ADR-wagens of als vacuümpomp-compressor op kleinere reinigingsvoertuigen. De geïntegreerde beluchting in de behuizing maakt het mogelijk om non-stop en op maximaal vacuüm te werken zonder dat de temperaturen te hoog oplopen.

De VacuStar L400 heeft een capaciteit tot 345 m3/h.

Lees meer

 


SiloKing - Olievrije schroefcompressor

De SiloKing olievrije schroefcompressor is ontwikkeld voor installatie op bulktransportvoertuigen en droge stoffenvacuümwagens. De SiloKing-serie bestaat uit drie compressoren van verschillend formaat met mogelijkheid tot tal van variaties in aandrijving, aandrijftoerental en capaciteit.

De SiloKing is leverbaar in capaciteiten tot 1640 m3/h.

Lees meer

 


RKL160 - Olievrije schottencompressor

De RKL160 olievrije schottencompressor is ontwikkeld voor installatie op vloeistoftransportvoertuigen en bewijst dagelijks zijn betrouwbaarheid in zowel de transportsector als in de industriële reiniging.

De RKL 160 heeft een capaciteit tot 154m3/h.

Lees meer

 


RPO - Oliegeïnjecteerde schottencompressor

De RPO-serie is ontwikkeld als persluchtvoorziening op trolleybussen, trams, treinen en andere railvoertuigen. De perslucht wordt gebruikt voor het bekrachtigen van onder andere de remmen, deuren en vering. De RPO oliegeïnjecteerde schottencompressor is een uiterst stille, trillingsarme en zeer betrouwbare oplossing, zowel voor toepassing op nieuwe voertuigen als bij renovatie van oudere modellen.

De RPO is leverbaar in een capaciteit tot 770 m3/h.

Lees meer

 


 

© 2015 - 2024 Boogert Technische Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel